El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/carlesribera
Articles
Comentaris

Help

Portada del disc

Portada del disc

Aquest √†lbum de 1965 integrat, en part, pels temes de la pel¬∑l√≠cula del mateix nom que van fer The Beatles, cont√© dos dels temes m√©s coneguts dels nois de Liverpool, el que d√≥na t√≠tol a l’√†lbum i la m√≠tica, inoblidable i imprescindible Yesterday. Per√≤ si us recomano aquest disc no √©s pas per aquestes dues can√ßons que podeu trobar en qualsevol recopilatori i segur que esteu farts de sentir, sin√≥ per la gran qualitat general de tot el treball, que transita des del pop m√©s¬†ensucrat (I need you) fins al folk m√©s dylani√† (You’ve got to hide your love away) passant pel rock&roll m√©s can√≤nic, com¬†el podeross√≠ssim¬†Dizzy¬†mis Lizzie (composici√≥ sens dubte germana de Twist and Shout) sense oblidar¬†incursions interessant√≠ssimes a¬†un¬†estil country (especialment, Act Naturally) a l’altura dels millors grups americans del g√®nere. Help!, doncs, √©s un √†lbum complet i variat, molt beatle i alhora moltes altres coses. Aqu√≠ un tastet:

[youtube]aNMhPQoEbJE&feature=related[/youtube]