El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/carlesribera
Articles
Comentaris

 

¬†He llegit Alta tensi√≥ (La Magrana RBA), de Harlan Coben, una nova aventura de l’inclassificable Myron Bolitar, representant d’esportistes, √†ngel de la guarda i detectiu ocasional que en aquest lliurament¬†ha d’investigar la desaparici√≥ d’un fam√≥s m√ļsic, parella i pare del fill que espera una extennista de carrera breu per√≤ fulgurant que, com √©s de suposar, figura en la cartera de clients del senyor Bolitar. Una trama en qu√® es veu embolicat el propi agent com a conseq√ľ√®ncia de la implicaci√≥ en el cas d’una part de la seva fam√≠lia.

Passats que retornen, ferides mal tancades i vides malbaratades sense possibilitat de marxa enrere, ¬†Alta tensi√≥¬†cont√© una barreja ben compensada d’acci√≥, intriga, girs m√©s o menys inesperats i¬† personatges amb un cert gruix psicol√≤gic per√≤ tampoc sense passar-se perqu√®¬† no hi ha temps per aturar-se en gaires divagacions. Un bon llibre de g√®nere, amb algunes reflexions afuades de l’escola Hammett i/o Chandler, un grapat de di√†legs brillants de la mateixa inspiraci√≥ cl√†ssica¬†i una certa facilitat per a la creaci√≥ d’atm√≤sferes tenses. Ras i curt, una novel¬∑la d’intriga i acci√≥¬†de consum r√†pid i bon regust. Val la pena.