Resolució de conflictes a l’aula

“Aquest documental recull una experiència pedagògica que primer va prendre la forma d’un llibre i després va passar de la teoria a la pràctica. Carlos González, un mestre en desacord amb l’ortodòxia del sistema educacional, planteja nous mètodes de coneixement i maduració per a 11 estudiants mancats de tota motivació. El film, directe i sense adorns, captura les classes, les discussions, els esclats de fúria, els descobriments, buscant sempre l’objectivitat i que alumnes i professor es trobin còmodes davant la càmera”. (El Periódico)

Podeu veure-la online (http://www.filmin.es/pelicula/entre-maestros).

I si necessiteu més eines de resolució de conflictes a l’aula, visiteu la Mediatk de GREC.

Quant a GREC resolució de conflictes

GREC és una organització sense ànim de lucre especialitzada en la prevenció i la resolució de conflictes.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.