Sorteig de dos exemplars del llibre Mediación policial

La companya de GREC Elena Cobler coescriu aquest llibre, en què es tracta el canvi de filosofia de la Policia per adaptar-se als nous temps de moviments socials, crisi, canvis continus i demandes d’una nova ciutadania diversa, activa i exigent. Ha de treballar per oferir seguretat i benestar, amb la complicitat d’aquests mateixos ciutadans que demanen, que reclamen als seus governants seus drets de manera participativa. Quan parlem de Mediació Policial parlem d’un canal de comunicació, d’un pont entre els ciutadans -amb els seus conflictes, les seves emocions i les seves respostes apreses fins ara per resoldre’ls- i la policia, els professionals de la convivència. Aquesta eina, la Mediació Policial, també suposa un canvi de paradigma per a l’organització policial per passar d’una policia reactiva a una policia proactiva i de proximitat.

Creieu que la pràctica de la mediació policial per part dels agents aporta beneficis a l’organització policial? I a la ciutadania? Quins serien aquests beneficis? Deixa un comentari a sota d’aquesta notícia i participa en el sorteig de dos exemplars; tens temps fins al 20 de març.

Quant a GREC resolució de conflictes

GREC és una organització sense ànim de lucre especialitzada en la prevenció i la resolució de conflictes.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.