Diumenge 2 de febrer, Joan Llorenç Solé, benjamí dels cantants de Catalunya-Nord, presenta el seu 4t CD

« Tot Somniant » , el nou disc de Joan Llorenç Solé

Nova veu de la cançó catalana, Joan Llorenç Solé acaba de presentar el seu nou àlbum, titulat “Tot somniant “… El 24 de novembre, al teatre Lavigne de Peyrestortes, el jove artista va donar un concert molt remarcat, envoltat dels onze músics de l’orquestra Amoga.  El nou CD « Tot somniant » comprèn 15 cançons, atractives i eclèctiques, enfortides de ritmes eixits de melodies pop, de balls populars, de melodies greus, d’influències country i d’havaneres … Inscrit resoludament en el marc de la nostra identitat, el nou CD de Joan-Llorenç Solé presenta composicions melòdiques tal com « Tira Endavant » , « Llibertat », « Festa Major » i « Tot Somniant », títol genèric del disc. « Parla-me diguis-me coses » de Joan Pau Giné, «Tan com me quedarà », de Joan Cayrol i de Jordi Barre,« Si Pot ser» (duet virtual amb Jordi Barre, « el mestre » desaparegut ja fa tres anys) donen a l’àlbum la seva força perenne, tot homenatjant els qui han lluitat – a Catalunya-Nord – per una nova cançó lliure, necessària, constructiva i reivendicativa.

Pròxim concert de Joan-Llorenc Solé el diumenge 2 de febrer del 2014 a Elna
Joan Llorenç Solé, acompanyat de l’Orquestra Amoga, oferirà el seu proper concert el diumenge 2 de febrer del 2014 a les 15:30 a la sala de festes d’Elna. Aquesta manifestació, proposada pel Comitè d’Animació de la vila, obre una sèrie de recitals que Joan Llorenç donarà a través l’espai infinit dels Països Catalans… I això amb la seva veu jove i alta, prometedora i també  imprescindible…avui i aquí a Catalunya i per tot arreu…
Informació :www.joanllorencsole.comJoan-Llorenç Solé