El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/manelferrer
Articles
Comentaris

El passat divendres al matí prop de 2000 persones entre les quals es trobaven infants, adolescents i adults varen realitzar una mega flashmob per tal de sensibilitzar-se amb la pobresa, la qual estem patint en algunes ocasions en primera persona.

Aquest acte forma part de la macroactivitat de sensibilitzaciĂł que organitza cada any l’Escola Joan Pelegri de Barcelona, com institució associada a la UNESCO.

L’any passat varen fer un lipdub, i ha estat aquest any quan han apostat per a fer una gran flashmob on hi participessin tots els alumnes, des dels mĂ©s petits de pĂ rvuls fins als mĂ©s grans d’estudis superiors i cicles formatius, a mĂ©s de professors i tambĂ© aquest any s’hi han afegit els alumnes de l’escola veina Miquel Bleach.

La flashmob que te com a lema Construïm un somni, va ser ballada a ritme de la cançó Seguiremos del popular Macaco i els passos coreogràfics escollits han estat els que es van fer servir per a la cançó de la Marató de TV3 del desembre passat.

Sens dubte aquest acte representat amb mocadors de colors a la Plaça de Joan Pelegrí ha demostrat un cop mĂ©s que els infants i els adolescents en son conscients dels problemes socials que existeixen però que malgrat tot, mai diuen que no quan els hi demanen una mĂ  per a servir d’ajut a les persones que ho necessiten.