El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/manelferrer
Articles
Comentaris

Si ens remuntem als anys 70, es a dir als anys dels Alcántara de Cuéntame, era totalment impensable fer servir els dies de Setmana Santa per a viatjar i passar-ho bé, sinó que més aviat era tot el contrari. Eren uns dies dedicats a rendir homenatge  a les persones que ja no hi eren i es convertien automàticament ens uns dies grisos i amb poques ganes de fer gresca i xerinola, però tothom ho entenia.

Però a mida que han anat passant els anys i amb el mateix esperit que vàrem portar al Chikiliquatre a Eurovisió, em anat modificant la tradició fins arribar-la a portar a aquest extrem de festa i de pensament total de descans de la rutina. Tant es així que als informatius d’aquests dies es parla més de les operacions sortida, que no pas a la tradició que envolta tota aquesta festa (processions, litúrgies, la paraula de Déu…) i em passat a confiar amb la paraula de Ramón Garcia amb el seu anunci de Viajes Marsans i la seva capa, que vist així és el mateix, però una cosa es gratuita i l’altre no.

Però no passa res, en aquesta època la gent se’ls gasta com si no hi hagués demà, o millor dit, com si no hi hages estiu, però i que? Ho passem bé.

I on vull arribar amb tot això? Doncs a que si tothom es posa d’acord es poden arribar a fer modificacions, que si, ens ho faran passar millor, però faran que els llibres d’història del futur siguin encara més gruixuts, ja que s’haurà d’explicar el que era abans, més l’afegit que ara estem creant entre tots. Va… Fem-ho entre tots i pensem en els pobres nens del futur, voldran jugar amb els seus llits voladors i els seus ordinadors sense pantalla física, i no pas estudiar i estudiar…

Dit això… Bona Setmana Santa o bon viatge a tothom! 🙂