El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/manelferrer
Articles
Comentaris

I sí! Ja estem un altre cop a dia 23 d’abril, el dia de Sant Jordi, la festa més romàntica i cultural que te la nostre terra. Lligada emocional-ment a l’amor i també a la fantàstica llegenda del cavaller Sant Jordi i el drac.

I com no, a part del cantó més patriòtic també tenim la llarga tradició de regalar roses a les dones i llibres als homes, representant així la nostre estima, malgrat després ens matem de any en any, som així…

Però perquè un llibre per a ell i una rosa per a ella? Es què a cas ella no sap llegir i ell no sap valorar el sentit de una bona rosa? Doncs no ho sé, però entre tots ens em aferrat a seguir aquesta tradició tal qual. I es que molts cops, el sentit de un llibre cap a l’home i la rosa cap a la dona es el mateix, la rosa fa gràcia i es panseix al cap de pocs dies, mentre que quan li regalen un llibre al home, li fa gràcia quan li donen però també es panseix al cap de uns dies a l’estanteria de l’armari de l’habitació.

I mentre elles es posen tristes quan veuen que els pètals de la rosa van caient, ells s’amoïnen pensant excuses per tal de justificar que no llegeixin el llibre, entre els més recurrents, arribo tard de treballar i tinc son, he llegit la primera plana i no m’agrada l’argument o no m’atrau aquest autor! Ni que t’hi haguessis de casar per llegir el llibre!

Ah! també tingueu en compte els colors de les roses… No us deixeu portar per el ‘disseny’, totes son iguals, només canvia el color, i el preu es clar… Però si que es maco que te’n regalin una de cada color, si això va lligat amb que quan et preguntin sàpigues dir el significat de cadascuna. Sinó, cagada pastoret…

Conclusió? No us deixeu portar estrictament per el sexe (home o dona…), sinó tingueu també en compte els gustos de la vostre parella!

Carinyo per a mi aquest any, una rosa (blava, groga, verda…) Però una rosa! :)