El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/manelferrer
Articles
Comentaris

Des de sempre han existit aquestes històries que s’han catalogat com a ‘llegendes’, donades les circumstàncies de que no existeixen proves suficientment verídiques que corroborin la veracitat d’aquestes.

I en coneixem moltes, les més populars la del monstre del llac Nés, també la de les rates comestibles i convertides en hamburgueses per el senyor MCDondal’s o també la eterna vida de Elvis Presley, que encara viu en una illa desconeguda, d’aquí la frase ‘El rey del Pop aún no ha muerto’.

Però centrant-nos en el món de la televisió també n’existeixen moltes i algunes de molt curioses. Anem a desvetllar-ne algunes…

Eva Amaral, és la filla secreta de la periodista Karmele Marchante

Aquesta podríem dir que és una de les més conegudes per tots. La història seria en que Karmele Marchante hauria tingut una filla en la seva època de soltera, la qual més tard es va fer coneguda per ser la cantant del grup de música Amaral, i que aquesta li va demanar a la seva mare que mantingués en secret el llaç familiar que les uneix, per així no perkjudicar la vida professional de cap de les dues. Però malgrat tenir un semblant físic, les dues ho han negat rotundament en diverses ocasions quan se’ls hi ha preguntat per el tema.

El pit explosiu de Anita Obregón

I qui no coneix aquest? La presumpta història hauria succeït mentre Ana Obregón tornava en un vol internacional, quan un dels seus pits ensiliconats va explotar, causant així un fort impacte entre tots els usuaris del vol. I molts anys després de que comencés a córrer aquest rumor, ella ha respost en diverses ocasions que lo únic que li ha explotat en un avió a estat un timpà.

La mort de la cantant Melody Ruiz

I com en tot, molts cops hi han cops que passen la línia de lo graciós i lo divertit, per a passar a crear autèntics drames. Com per exemple la falsa mort de la jove cantant Melody, la qual es va fer coneguda pel seu pas per diversos programes de televisió i per cantar el tema de El baile del gorila. En aquesta ocasió a finals del 2010, quan la fama de la cantant va baixar una mica, es va aprofitar per a fer córrer la notícia a la xarxa de una falsa mort de la cantant, i el motiu? Doncs n’hi havien per a donar i per a vendre. Des de un accident de tràfic, problemes amb les drogues i inclús una anorèxia aguda. Finalment, va ser la pròpia cantant qui va haver de demostrar a través de un video que seguia en vida.

I n’he trobat un munt més, però si us sembla el proper dilluns en faig un segon volum d’acord?

Fins llavors!