El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/manelferrer
Articles
Comentaris

‘Cop de rock’ ha estat sens dubte el musical que ha fet recordar als més grans els èxits de finals dels 80 i tota l’època dels 90, amb això també la manera de viure i ser feliços sense tenir la necessitat d’estar enganxats a les noves tecnologies, i pel que fa a les noves generacions, es a dir nosaltres, ens ha servit per a trobar resposta al misteri de perquè els nostres pares s’emocionen cada cop que escolten una cançó tant antiga en una sèrie de televisió, doncs la música i la lletra son el reflex de una època molt emotiva i que possiblement els fa recordar moments de la seva joventut i que fins fa poquet nosaltres em pogut heredar a les butaques del teatre gràcies al treball de DagollDagom amb el musical al teatre Victòria de Barcelona.

Les cançons i la manera d’interpretar totes i cada una d’elles et porta a ser valent i a confiar amb el que fas, reflectant així la clau de l’amistat i les ganes de seguir vivint i de fer país. Ara sorgeix la idea de convertir el musical en una sèrie i en el teaser que es pot veure a la xarxa clarament pots identificar coses molt clares de casa nostra, com son els bonics paratges marítims, l’estima per el medi ambient i un sentiment català difícilment de representar amb una altre manera que no sigui amb les bones melodies, la caracterització dels personatges i els guions enriquits de simpatia per la cultura de casa.

Necessitem una sèrie que faci recordar a tothom d’on venim, perquè som així i perquè ens agrada sentir-nos catalans, serà la música? la cultura? o les ganes de ser protagonistes de les nostres històries sense embolcalls?