El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/manelferrer
Articles
Comentaris
No m’estranyaria gens que les paraules que s’utilitzessin per a prendre la decisió del final de ICatFM per FM fossin aquestes o semblants, doncs encara que s’intenti vendre que la cultura i la música és molt important per al país els hi es ben bé igual. Em costa de creure que s’ha pres com a una mesura extrema, tant costa invertir en entreteniment i en coses perquè la gent es senti còmode? Doncs sembla que si.
Aquesta notícia per llàstima es suma a la de molts altres tancaments de mitjans, que amb millor o pitjor encert han funcionat, però tots ells amb un equip de persones darrere treballant per a oferir un bon resultat i que a l’hora de la veritat els hi ha donat igual a les persones que prenen decisions, total? Una ràdio menys o una tele menys… No vindrà d’aquí, oi?
El cas d’ ICatFM em sorprèn per diferents aspectes, el primer es que s’intenta vendre com un pas endavant per a promocionar la ràdio per internet, però a la vegada mantenen el portal web que tenien fins ara en la que és impossible trobar res, inclús es difícil trobar el nom dels programes i continguts i diuen que a principis del 2013 h haurà un nou web. I de mentre? Es el moment ideal per a que els oients de l’emissora cerquin alternatives i d’aquesta manera es desmereixi una tasca periodística de molts anys i molts esforços.
Espero que noticies com aquestes no es repeteixin tant sovint i que siguin més freqüents les que diuen que els polítics s’han baixat el sou, si més no, que existeixin per poc que siguin!