El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/manelferrer
Articles
Comentaris

Des de ja fa uns mesos el grup m√©s jove i femen√≠ catal√†, compta amb una nova generaci√≥ de les seves fruites i era ja d’esperar que¬†presentessin¬†un nou tema en el qual mostr√©s perqu√® les noves noies mereixien formar part del grup i a dir veritat, ha estat una bona elecci√≥.


La nova can√ß√≥ que va acompanyada amb un videoclip en el que hi col¬∑laboren diferents rostres coneguts, com per exemple Beth, Manu Guix o Jordi Alba, porta per nom “Esmorzar a l’escola la fruita entra sola”, aquesta can√ß√≥ a part de ser divertida i engrescadora, te el plus de¬†conscienciar¬†sobre l’import√†ncia de menjar fruita, en aquest cas a l’escola.


Si b√© es cert que jo hi trobo a faltar a algunes de les anteriors membres, doncs amb el pas del temps m’hi ha acabat un enlla√ß amist√≥s, crec que aquesta nova aposta de Dani Coma pot funcionar b√© sempre i quan els seus seguidors segueixin menjant fruita!


Veure vídeo