Super-herois del medi ambient


Avui en dia tot es ven. Per tant, si vols movilitzar a una gran quantitat de persones per tal que et recolzin en una petició medi ambiental, millor que empris unes dosis de marketing

Els fundadors de la plataforma Salvem el Palmar ho tenen clar: han creat una pàgina web on recullen signatures per aturar la construcció d’un macro-complexe hoteler de 600 cambres a la platja de El Palmar, situada a la costa de Càdiz. Enlloc d’adhesions, les persones que els donen suport reben el qualificatiu de super-herois que lluiten contra els vilans del totxo. Compten ja amb més de 93.000 seguidors en una plana web d’estètica moderna, des d’on es pot visitar un blog on informen del seu objectiu, d’altres campanyes similars i on organizen concursos per involucrar i tenir motivats a la comunitat de seguidors que han creat. A part del blog també compten amb una un perfil a Youtube on pengen videos relacionats amb la seva causa i una pàgina a Facebook on gairebé 10.000 persones han premut el botó de “m’agrada”. 

Tot i que Càdiz ens queda un xic lluny, és bó que recolzem aquest tipus de campanyes. És bó que com a societat ens unim per lluitar contra les iniciatives que destrossen els pocs indrets verges que queden al món. Cada cop que l’ésser humà intervé en un ecosistema verge, en trenca l’equilibri perjudicant la vida de molts animals. En els casos més greus fins i tot s’extingeixen espècies

Ha arribat el moment de dir prou. 

Quant a Míriam Algueró Josa

Experta en comunicació on-line i apassionada de la sostenibilitat i la RSC visc a cavall entre la ciutat i la montanya procurant fer que aquest món sigui, cada dia, una mica més colaboratiu.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Medi Ambient i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.