Fiat i la conducció responsable


 

Fiat acaba de llençar una campanya a nivell internacional per trobar al conductor més responsable amb el medi ambient.

 

Per tal de participar, tots els conductors d’un Fiat Grande Punto, Fiat Punto Evo, Fiat 500, Fiat Bravo, Fiat Croma, Cubo o Doblò s’han d’instal·lar l’Eco:Drive una aplicació que recollirà dades sobre el tipus de desplaçaments que fan amb el seus vehicles i el combustible que consumiexen. Aquesta aplicació és gratuita i es pot descarregar tant desde la pàgina de Facebook que han creat per a la promoció com des del microsite adhoc. A més, des en aquest microsite, els usuaris poden rebre concells sobre com millorar la seva conducció per tal d’emetre la menor quantitat de CO2. Planificar la ruta abans de sortir, portar el cotxe a revisió periòdicament o no sobrecàrregar el vehicle son alguns dels concells que ofereix la marca.

 

D’entre tots els participants, Fiat escollirà als 10 més responsables a nivell europeu i els reunirá a la fira de l’automòbil de Bolonya on es nomenarà el guanyador. El premi? Un Fiat 500 Twin Air, l’últim llançament de la marca.

Tal i com mencionen a la seva web, la protecció del Medi Ambient és una de les prioritats de la companyi. Segons un estudi de la consultora britànica Jato Dynamics, Fiat és el fabricant d’automòvils amb una menor emisió de CO2 del mercat. Actualment totes les marques fan esforços per reduir les seves emisions i Fiat és la que millors resultats ha aconseguit per davant de Toyota, Peugeot i Citröen entre d’altres.

Al igual que Nissan, Fiat també està desenvolupant un cotxe elèctric. I pel que sembla estan de moda: inclús Apple s’ha atrevit a anunciar que està treballant en el seu. Aviat ompliran els carrers de les ciutats.

Quant a Míriam Algueró Josa

Experta en comunicació on-line i apassionada de la sostenibilitat i la RSC visc a cavall entre la ciutat i la montanya procurant fer que aquest món sigui, cada dia, una mica més colaboratiu.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Medi Ambient i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.