Ara sí que no entenc res!

Tal i com us deia al post anterior , el Govern de José Luís Rodríguez Zapatero ha decidit no legislar la RSC i ha retallat el pressupost de Medi Ambient.

Aquesta matinada, desde Seúl, Zapatero afirmava que creu que l'”economia verda” pot generar fins a un milió de llocs de treball en els propers deu anys. Aquest milió suposaria, proporcionalment 100.000 llocs de treballs anuals. Em semblen pocs aquests 100.000 llocs de treball anuals en un país com el nostre. Si ens prenguéssim la sostenibilitat seriosament i el Govern realment invertís en polítiques mediambientals se’n podrien generar molts més des de l’I+D+I fins a l’agricultura sostenible, passant, per exemple, pel turisme ecològic.

Quant a Míriam Algueró Josa

Experta en comunicació on-line i apassionada de la sostenibilitat i la RSC visc a cavall entre la ciutat i la montanya procurant fer que aquest món sigui, cada dia, una mica més colaboratiu.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Medi Ambient i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.