L’AH1N1 i la teoria de la conspiració

La població mundial arribarà a set mil milions de persones el 2011, segons es recull en  un informe de Population Reference Bureau ( l’Oficina de Referència Demogràfica). La xifra pot semblar alarmant, com és alarmant  tot el que es publica i és diu aquest dies en relació al virus de la grip del porc i la seva mutació que afecta als humans.

Posats a dir he recollit el que comenta un exgeneral rus Leonid Ivachov, que actualment presideix l’Institut d’Afers Geopolítics de Moscou. Aquest expert rus  afirma que el virus A H1N1, que ja s’ha convertit en pandèmia, és artificial i ha estat fabricat en laboratoris militars dels EUA. El més curiós de la revelació del militar rus és la teoria que sosté. Segons ell, els investigadors nord-americans van crear el virus i després el van llançar al carrer  perquè: “ Davant de la superpoblació mundial que no para de créixer s’ha optar per activar un virus capaç de provocar una exterminació massiva en un pla global molt meditat”.

Ja se sap, si no hi ha creixement sostenible s’han de buscar solucions finals.