Contra els gironins

L’ona expansiva de la sentència del Constitucional contra l’Estatut de Catalunya té uns efectes devastadors i està causant uns danys que avui encara són difícils d’avaluar. Una mostra clara n’és l’ofensiva contrària a l’ús del català a les administracions públiques que també ha arribat a Girona. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ja ha admès a tràmit una demanda contra el reglament del català a la Diputació de Girona, cosa que pot suposar la suspensió cautelar de la normativa. Primer, va ser el PP qui obertament va iniciar aquesta croada anticatalana, i ara és un dels seus apèndix, una anomenada Convivència Cívica qui ha denunciat l’ajuntament dels ajuntaments gironins. Dit d’una altra manera, als 221 municipis gironins. I a sobre, sembla que se’n fotin, quan utilitzen el nom de “la convivència” que ells, amb accions com aquesta, intenten dinamitar.