Qui no té feina, el gat pentina

Vinyeta-del-marc-Lesquella-Torratxa_ARAIMA20121010_0121_24

Tornar a parlar dels despropòsits o la deriva espanyolitzadora de la delegada del govern d’Espanya a Catalunya, María de los Llanos de Luna, cansa i avorreix. Potser ella s’hauria d’adonar de la pèrdua de diners, de temps i de la inutilitat de les seves reiterades denúncies contra ajuntaments catalans, ara per la ‘rojigualda’, ara per una moció sobiranista, o per un acord municipal que no és prou espanyolista. En la seva croada, Llanos de Luna ja ha perdut uns quants plets. El darrer que li han tombat i que dóna la raó a l’Ajuntament de Mont-ras com a soci de l’AMI encara és més escandalós. Els ha denunciat perquè paguen una quota anual de 262 euros a l’AMI, i ha ocasionat a les administracions una despesa deu vegades superior.