Qui soms

Montse Ferrer Sans (@Montse972)

Vaig estudiar Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona i vaig completar la meva formació a ESADE (Programa de Gestió i Desenvolupament de Empreses Innovadores), programes a EADA especialitzats en Marketing i en Atenció al Client i també a Barcelona Activa en Comunicació No Verbal. Va marcar profundament la meva formació els anys en el Foment de les Artes Decoratives en la plataforma ModaFAD com responsable de gestió de patrocinis i events i com a head-hunter en la recerca de tendències innovadores aplicades a la fashion.

Vaig treballar en la atenció i fidelització a l’hoste (Social CRM), i en la comunicació integral de La Fornal a l’Alt Empordà fins l’agost del 2011.

Postejo a Hosteltur des del 2009 (amb posts publicats a cinc e-books de Comunidad Hosteltur), a Gastronomicum i actualment actualmente sóc col·laboradora SocialMedia a l’equip de Marketing del Patronat de Turisme Girona Costa Brava, i Coordinadora SocialMedia de Comerç Figueres Associació, i blogger de Costa Brava del Patronat de Turisme Girona Costa Brava.

Vaig tenir el plaer de moderar la taula SocialMedia de @Donaire, @alexpuig i @danielrodrigo en el passat Comitur 2010 , 1er Congrés de Comunicació i Turisme a Internet de Lloret de Mar, del 23 de setembre de 2010. He participat també en Fila Zero a Innovar, especialitzar-se i segmentar en el X Seminari de Turisme Rural: Perspectiva 2020 de Olot, el 20 de octubre 2010, organitzat per la Direcció General de Turisme i Fundació d’Estudis Superiors d’Olot. I des del 2010, tuitejo professionalment en les Jornades 2.0 del Patronat de Turisme Costa Brava en la UdG (Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona).

El meu dooid

Salvador Vilalta Blanco (@svilalta)

  • Blogger a www.salvadorvilalta.com
  • Soci Director Agrupalia Soluciones.
  • PSE- Programa Superior Europeo de Marketing Digital – ICEMD-ESIC
  • Programa Superior Dirección Ventas -PSDV- ESIC
  • Máster en Dirección de Marketing y Ventas IDE/CESEM.
  • Programa Experto en Habilidades Directivas ESNA
  • Professor ICEMD-ESIC en Cursos superiors de Community Management i Curs Superior de Marketing en Xarxes Socials
  • Consultor expert en solucions en entorn web i CRM

Desde 1999 treballant en l’àmbit d’internet i noves tecnologies. Molt vinculat als sectors turístic i bancari.

Perfil Dooid