Kiko Veneno recomana “Tempest” de Bob Dylan

El gran, immens Kiko Veneno, que acaba de rebre el molt merescut Premio Nacional de Músicas Actuales, actuarà el dissabte 22 de desembre a La Mirona de Salt, en la recta final de la gira commemorativa del 20è aniversari del seu clàssic “Échate un cantecito”. Kiko ens recomana “Tempest”, l’últim disc de Bob Dylan. “Em va fascinar i ara, quan l’he volgut escoltar més detingudament, resulta que l’he perdut… Dylan sempre té un nivell molt alt, però crec que en aquest disc ha donat un pas endavant pel que fa a l’estructura rítmica de les cançons. Dins del seu classicisme, Dylan no deixa mai d’innovar, i continua trencant motlles i obrint portes a la resta dels músics”, afirma Kiko en una entrevista que publicarà properament El Punt Avui.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.