Josep Sabater presenta ‘Relats dia-bolics’ a la biblioteca de Sant Feliu de Guíxols

L’escriptor Josep Sabater presenta dimarts 14 de juny el seu llibre “Relats dia-bolics”. Sense accent, per cert, perquè fa referència als embolics, a qui embolica la troca, com fa el narrador d’aquests contes.
Jo mateix, mal m’està dir-ho, l’acompanyaré en aquest acte, que tindrà lloc a la sala d’actes de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit a les 8 de la tarda.
Josep Sabater ens apropa, amb aquest recull de relats, al seu particular univers d’històries aparentment absurdes i còmiques que, tanmateix, traspuen profunds missatges sempre en consonància amb les particularitats sociopolítiques de la nostra actualitat.
Sabater utilitza les eines que millor sap fer servir: la ironia, el sarcasme, el sentit de l’humor, la crítica punyent per desenvolupar una sèrie de contes amb un marcat to d’inconformisme envers la societat en què vivim.
L’autor fa poc temps que s’ha establert a Sant Feliu de Guíxols. Va néixer a Sabadell i viu, de moment, a cavall entre Catalunya i Canadà, on es va autoexiliar i fa d’ambaixador de les lletres catalanes i va fundar el centre català El Gresol.
Ha escrit els poemaris “Provances d’esper”, “Respir”, “Rastres d’un poeta sense terra”, publicat a l’editorial gironina Llibres del Segle, “Vol de dol”, “Brots de mots” i “Entre pols”, publicat per Ediciones Oblicuas, igual que els contes de “Relats parabòlics” i aquests de “Relats dia-bolics”. També en anglès ha publicat el llibre de poemes “All for the best”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.