Aprofitem la creativitat, de l’estiu.

A principis de setembre s’apugen els impostos, es preveu un augment de l’atur arribant a nous nivells mai vistos i el curs polític començarà amb més desencís del que s’havia previst…

Però nosaltres seguim sense fer res, immobilisme polític, desencís ciutadà i moral pel terra. Einstein deia que si volíem resultats diferents no féssim sempre el mateix, però crec que mai va parlar que si es volien resultats diferents no es fes res.

Què fer per seguir endavant ?

1. Aprofitar les vacances:

Les vacances d’estiu són una època ideal per deixar fruir les idees; les millors idees i les més innovadores, normalment arriben en els moments de màxim benestar; abans d’adormir-nos a la nit, sota el sol de la platja, en una passejada per la muntanya… ara més que mai hem de aprofitar les estones de lleure i plaer per no ometre les senyals del nostre cap. I sobretot…

2. Apuntar qualsevol idea que tinguem:

Pensem que les idees que hem tingut en un moment es mantindran eternament en el nostre cap i per això senzillament deixem que arribin, passin pel nostre davant i desapareguin… fer això és el mateix que passar per davant d’una administració de loteria cada dia desitjant que ens toqui el premi gros, però sense comprar mai cap número o butlleta.

Quant a Alexandra Masó

Alexandra Masó Llorente, 33 anys. Politòloga , investigadora de Mercats i tècnica en participació ciutadana. Estratega de mercats
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.