El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/germacapdevila
Articles
Comentaris

L’Irish Times reporta que la policia irlandesa finalment ha pogut identificar Prawo Jazdy, que acumulava el més llarg historial d’infraccions i violacions a la llei de trànsit de tots els temps.

Durant mesos, Prawo Jazdy ha tornat bojos als agents de tot el país. A les denúncies per excés de velocitat en diferents comtats de tot Irlanda se sumaven multes d’aparcament en nombrosos pobles i ciutats.

Cada vegada que era aturat i multat, aconseguia escapolir-se tot donant diferents adreces.

Tanmateix, finalment la policia va descobrir que la persona que la policia irlandesa cercava arreu del país, Mr. Prawo Jazdy, no era ben bé l’infractor despietat que hauria assegurat una medalla per a l’agent que aconseguís caçar-lo. De fet, ni tan sols era un ésser humà.

“Prawo Jazdy” és en realitat, “Llicència de conduir” en polonès. Els polonesos són el segon col·lectiu d’¡mmigrants més nombrós d’Irlanda. Quan la Garda, la policia irlandesa, va advertir l’equívoc, va descobrir que “Prawo Jazdy” havia estat introduit al sistema informàtic del cos com el nom i el cognom de 50 persones distintes.

Ja hi ha un quants grups d’admiradors de Prawo Jazdy al Facebook, entre els quals m’hi compto, esclar.

La notícia (en anglès) aqui i aquí.