El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/germacapdevila
Articles
Comentaris

Desprès dels resultats del País Basc, CiU, per boca de l’Artur Mas i de Duran i Lleida, van afanyar-se a declarar que no donarien suport a Zapatero, ara que es quedava sense cap soci parlamentari, desprès que tots els que hi van tenir tracte sortissin escaldats.

Tanmateix, un cop més, a la primera ocasió ja s’han tornat a baixar els pantalons. Davant la primera necessitat de suport del PSOE per a tirar endavant una llei al Congrès, endivineu qui va donar suport per obtenir els vots necessaris? Bingo: CiU. Els mateixos que van blindar amb tanta eficàcia el finançament a l’Estatut, amb el pacte Mas-Zapatero. Ja ho sabem prou bé: el “sano regionalismo” és així, sempre disposat a “ajudar a la governabilitat de l’Estat”. Abans, amb el peix al cove, com a mínim rebiem de tant en tant un plat de llenties. Ara ni això.