El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/germacapdevila
Articles
Comentaris

Ahir es van jugar un munt de partits classificatoris per al Mundial de futbol de 2010. Un d’ells, però, em va cridar particularment l’atenció.

Alemanya va guanyar 4 a 0 Liechtenstein. Catalunya fa anys que lluita pel reconeixement oficial de la seva selecció. Catalunya, amb una tradició futbolística centenària i 7,5 milions d’habitants, no pot competir. Liechtenstein, amb 32.500 habitants (és a dir, menys que Olot), juga contra Alemanya la prèvia del Campionat del Món.

Com és que encara no entenem que politicament, esportivament, culturalment, econòmicament, a nivell internacional si no ets un Estat no ets ningú, no existeixes? Si volem competir oficialment amb la nostra selecció, no calen plataformes ni campanyes. El que cal és la independència.