El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/germacapdevila
Articles
Comentaris

Fumar és un vici molt dolent per a la salut. Per a la salut propiament dita, però també per a la salut financera. No, no parlo pas de l’augment de preu que fa pocs dies va disposar el govern espanyol, qe necessita recaptar com sigui. Això són tonteries. Qui va passar-ho malament de veritat és un tal Josh Muszynski, de New Hampshire, als EUA. Segons informa el web de notícies de la BBC, el pobre Josh va comprar un paquet de tabac a la benzinera, amb la targeta de crèdit (ja se sap que els americans ho paguen tot amb la targeta) i al dia següent es va trobar que les cigarretes li havien costat… $23.148.855.308.184.500 dòlars!

“Vaig pensar que algú s’havia comprat Europa amb la meva targeta”, va declarar en Josh, que va trigar dos dies en aconseguir que el Bank of America rectifiqués l’errada, vàries vegades superior al deute nacional dels EUA. I també li van tornar els interessos, que en dos dies havien pujat uns quants milions més, és clar.

Si necessitàveu una altra raó per a deixar el vici, ja ho sabeu: el tabac pot rebentar els pulmons… i la targeta!!!