Un 6è disc pel cantant nord-català Joan LLorenç Solé

Joan Llorenç Solé, ha triat pel seu 6e àlbum el finançament participatiu per tal de finaltzar el pressupost. Aquest àlbum serà gravat a finals d’octubre 2015, a Estavar (Cerdanya), amb participació de músics de la orquestra Amoga de Vidreres (Catalunya Sud). La campanya engegada visa a finançar una part del projecte : la postproducció (design, fotografia, edició del primer tiratge, promoció). Per això, recorrem a la vostra participació gràcies a la pàgina Web « Totsuma ». Aquesta cooperativa digital inverteix en la xarxa numèrica artística catalana. Organització sense ànim lucratiu, es dedica a promoure l’usatge del català a la Web.

Per què el micro-patrocini, o « Crowdfunding » ? « Primer, per la seva filosofia, el públic éstà implicat en un projecte cultural abans de la seva realització. En forma part, i un vincle fort està creat amb els autors. » Joan Llorenç Solé desitja també «fer conèixer i entendre el país en el qual vivim. Desitjo ensenyar una cara cultural sovint amagada al públic. Desitjo millorar un projecte únic allunyat de la música comercial. És impossible assumir tots els costos d’aquest procés sense el públic! ».

La campanya de finançament participatiu comença el 9 d’octubre del 2015 sobre la plataforma « Totsuma.cat », a través de les xarxes socials i la premsa. Permetrà desenvelopar l’àlbum intitulat « Estavar ». Les sumes obtingudes seran destinades a la millora de la qualitat de post-producció : millora de la distribució, de les presentacions… El cost total i real del disc és més elevat que els 3 000€ a assolir gràcies al públic. « Vam decidir d’apostar sobre aquesta xifra perquè està raonable per dur a terme aquest projecte, per acabar l’àlbum i assolir la qualitat que necessitem ».
Us convidem doncs a conectar-vos a la pàgina web www.totsuma.cat per fi d’ajudar-nos assolint (o depassant aquesta suma, a falta de perdre tota la inversió lligada a aquest micro-patrocini !

Joan-Llorenç Solé