Estrenem bloc

I com sempre que s’estrena quelcom nou es fa amb il·lusió. En aquest cas ho faig amb la il·lusió de compartir amb vosaltres les accions de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que duen a terme les empreses per tal de ser més sostenibles i com les comuniquen per tal de fer-les arribar al major nombre de persones possible.

Parlaré també de com aquestes accions beneficien a la seva marca i de les sinergies de col·laboració que estableixen amb altres organitzacions per tal que tinguin més impacte en l’entorn o el col·lectiu a les que van dirigides.

També tindran cabuda en aquest blog ONG, associacions i entitats la tasca de les quals serveixi per millorar la societat i el medi ambient.

Quant a Míriam Algueró Josa

Experta en comunicació on-line i apassionada de la sostenibilitat i la RSC visc a cavall entre la ciutat i la montanya procurant fer que aquest món sigui, cada dia, una mica més colaboratiu.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de RSC i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.