Netegem les llistes electorals

El Sr. Francesc Camps, imputat en un cas de corrupció tornarà a ser candidat del Partit Popular a les eleccions de la Generalitat de València. Unió Mallorquina estava tant afectada per la corrupció que els seus membres l’han disolt i han creat un nou partit polític per presentar-se a les eleccions.

Aquests són només dos casos de polítics corruptes, o sobre els que pesa l’hombra de la corrupció, que segueixen en actiu a la política. I com aquests n’hi ha molts més. Sembla que tinguin certa immunitat quan hauria de ser just al contrari: els polítics haurien de ser les persones més transparents i honestes de la societat.

Per tal de fer sentir la veu del ciutadà i protestar davant d’aquesta situació, Actuable, una plataforma que recull firmes per protestar davant de les injustícies, ha engegat una campanya per demanar als partits que netegin les seves llistes de polítics corruptes.

En només un dia han signat 50.000 persones. Sembla ser que hi ha persones a les que sí que els importa el que passa al seu país.

Potser pensareu que no servirà de res, que per més signatures que es recullin la situació no canviarà. I potser tingueu raó. O potser no. El cert és que si no ens acostumem a alçar la veu davant les injustícies i els abusos, les coses no canviaran mai.

Quant a Míriam Algueró Josa

Experta en comunicació on-line i apassionada de la sostenibilitat i la RSC visc a cavall entre la ciutat i la montanya procurant fer que aquest món sigui, cada dia, una mica més colaboratiu.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de RSC i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.