I si tots tinguéssim tan bon cor?

El món seria un lloc molt diferent.

M’arriba de XuxuLanstrum, un vídeo d’un jove brasileny que, després de tres anys de viure a Barcelona, va voler agraïr als ciutadans els bons moments que li havien fet passar. Per fer-ho va tenir una idea fantàstica: els va escriure una carta a la que va adjuntar una entrada de teatre i la va lligar a un globus inflat amb heli. Va llençar els globus desde diferents punts de la ciutat i ho va filmar tot amb vídeo per difondre, encara més, el seu comiat.


Es podria pensar que és una campanya publicitària encoberta d’Atrapalo. Però, i si fos cert? I si en Lucas realment s’hagués acomiadat així de la ciutat? I si tots tinguéssim aquesta actitud davant la vida i només volguéssim el bé dels altres i la seva felicitat? I si ens oblidéssim dels nostres egos i de la cobdícia? I si ens creiéssim de veritat que la unió fa la força? I si fóssim tots més col·laboratius? Llavors, aquest món seria un lloc millor.

Quant a Míriam Algueró Josa

Experta en comunicació on-line i apassionada de la sostenibilitat i la RSC visc a cavall entre la ciutat i la montanya procurant fer que aquest món sigui, cada dia, una mica més colaboratiu.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.