A resar!

La borsa s’ha enfonsat, l’Estat espanyol ha superat els quatre milions d’aturats, a Girona amb més de 57.000 persones a l’atur ens hem situat per sobre de la mitjana estatal, el nombre d’expedients de regulació s’ha multiplicat per quatre en un any. A les comarques gironines vam tancar el 2009 amb 293 ERE i hem tingut 110 concursos de creditors (les antigues suspensions de pagaments) que s’han incrementat, ni més ni menys, que un 243%.

Diuen que no està tot perdut, que el panorama econòmic no és tan desolador. També m’han ensenyat que no s’ha de perdre mai l’esperança, que s’ha de confiar en els que manen. Però què voleu que us digui, si davant de tota aquesta deriva, veus que l’únic que se li ocorre al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, és anar a Washington a resar. Què Déu ens agafi confessats!