Multes

L’Ajuntament de Girona es posa al dia. Adapta les ordenances a la nova llei de trànsit. El que fa mal d’aquest acord municipal és que, amb l’excusa de l’aplicació de la llei estatal de trànsit, es doblaran o triplicaran algunes sancions respecte als preus que fins ara es cobraven a Girona. Ja se sap que, en temps de crisi, s’actua com si els ciutadans no tinguessin prou problemes per arribar a final de més i tots els govern estatals, nacionals i municipals els apugen els impostos, les sancions i el que faci falta. Segur que en el ple municipal se’ns dirà que no hi ha cap afany recaptatori amb les multes. N’han recorregut mai cap a l’Ajuntament? Han aconseguit que els facin cas i els retirin la sanció? En la majoria dels casos no serveix per a res, i crec que a partir d’ara encara menys, perquè a Roses, quan Carles Pàramo era alcalde, va fer cas d’uns recursos per multes i ha acabat al jutjat.