45 edicions, 45 cartells. Sitges Festival de Cinema Fantàstic

Dissabte es va posar punt i final a la 45a edició del Sitges Film Festival – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. A les 19:30h a l’Auditori de l’hotel Melià Sitges amb Gemma Ruiz com a conductora de l’esdeveniment es van atorgar tots els premis, amb una importància destacada de la pel·lícuala Holly Motors. Seguidament es va poder gaudir de la nova pel·lícula protagonitzada per Bruce Willis i Joseph Gordon-Levitt: Looper.

La perdurabilitat d’aquest festival al llarg del temps avala la seva salud: molt bona. Tantmateix, això també ho podem veure des d’un altre punt de vista: el dels seus cartells. Perquè ho en pogueu gaudir i fer les vostres pròpies observacions, a través de la plataforma Pinterest, he creat un àlbum amb els 45 cartells que han vist la llum amb cadascuna de les seves edicions. Els podeu veure en aquest enllaç o clicant la imatge.

Els cartells, a més de mostrar l’evolució del festival també mostren l’evolució històrica de la societat, l’evolució estètica i una innegable evolució cap a la professionalizació comunicativa d’aquest festival.

Què en penses? Obrim debat?

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.