Sobre mi

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, postgraduada en Comunicació Digital i  màster en Estratègia i Creativitat Publicitàries per la Facultat de Comunicació Blanquerna (URL).

Actualment treballo a la Direcció de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona en l’àmbit de l’estratègia i la creativitat publicitàries. Acabo d’entregar la tesina per la qual he dut a terme una investigació entre el camp de la comunicación d’instutucions públiques i els social media. Tanmateix, és probable que em trobeu en alguna aula de la Universitat Oberta de Catalunya perquè intento estar continuamente en formación sobre allò que m’interessa.

Abans de treballar a la Direcció de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona, em vaig estrenar a la institució com a membre del Servei Central de Comunicació a les Xarxes Socials en la posada en marxa del projecte. Però abans també vaig treballar com executiva de comptes digital a Shackleton i com executiva de comptes a Twist. Vaig fer de training a Ogilvy durant un any, i durant la carrera vaig tenir l’oportunitat de ser becaria del Gabinet de Comunciació de la Facultat de Comunicació Blanquerna.

El blog a El PuntAvui el vaig començar a principis de 2011, però durant el 2012, degut a la inversió de temps que he hagut de fer per emprendre la tesina, el vaig deixar una mica de banda. Espero poder-lo tornar a emprendre i poder tornar a compartir conversa amb vosaltres.