El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/nurialopez
Articles
Comentaris

Una nova finestra

Fa uns dies un periodista del diari EL PUNT es posava en contacte amb mi, a través del twitter, per oferir-me l’oportunitat d’ampliar la meva aportació a la xarxa. Després de pensar-hi i, finalment, de decidir-me, avui amplio els horitzons que es poden copsar des de La meva finestra. Un bloc que fins ara ja existia i que ara coexistirà en aquest nou espai.

La meva finestra Ă©s un espai on comparteixo allò que trobo desprès de mirar a travĂ©s d’ella, desprĂ©s de veure i intentar entendre el mĂłn que m’envolta i, sobretot, desprĂ©s d’intentar comprendre els diferents punts de vista que es poden tenir.

Per tant, aquĂ­ trobareu allò que es pot veure des de la meva finestra que Ă©s la de casa, la de la feina o, en ocasions, Ă©s la del cotxe o la d’un amic,… i esperarĂ© que els detalls que se m’escapen els puguem veure plegats, aixĂ­ que benvinguts!

Des de la meva finestra no espero trobar res concret, per això tot allò que vegi o m’arribi serà un regal i pot enriquir el meu dia a dia. Però, també és veritat, que des de la meva finestra em poden caure coses i, fins i tot, en puc llençar, no espero que ningú les reculli, tampoc voldria ferir a ningú, simplement me n’hauré després.

Vull agrair sincerament a EL PUNT l’oportunitat que em brinda i, a través de la qual, amplio La meva finestra per continuar ensenyant coses que m’envolten i deixar-me veure. En definitiva, gràcies per permetre’m multiplicar per mil les mil possibilitats, mil oportunitats i mil finestres que des d’agost tinc obertes al món 2.0.