El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/nurialopez
Articles
Comentaris

Tenir una idea en un moment determinat pot resultar interessant i fins i tot atractiva, ara convertir-la en realitat és una altra història.

Després de quasi 4 anys al capdavant de l’Ajuntament del meu poble, si una cosa s’aprèn és que no tot és blanc o negre, per sort a la vida i en les persones hi ha molts matisos, però sobretot, s’aprèn a conviure amb la realitat.

Una realitat que en ocasions és dura, que en determinades circumstàncies et sorprèn, però que en la majoria dels dies ens ofereix oportunitats. I aquí, és on les idees i la capacitat de reacció per adaptar-se a cada moment esdevé fonamental per una comunitat, per un poble.

Des de l’Ajuntament de Campdevànol crec que, més enllà dels posicionaments personals que alguns, en algun moment, han necessitat manifestar sense atendre ni a l’objectiu de les seves actuacions i ni a les conseqüències de les mateixes, en el treball del dia a dia s’ha assolit un ritme i una manera de fer les coses que ens permet com a col·lectiu, com a societat organitzada en el nostre municipi, en definitiva, com a poble, aprofitar al màxim les oportunitats que la realitat ens ha posat al davant.

Lluny de capficar-nos en idees preestablertes o imposicions absurdes, hem donat forma a tots els recursos que han estat al nostre abast perquè les bones idees es fessin realitat. I això és nota miris on miris, doncs la manera de treballar que hem mantingut ha donat i continuarà donant molt de si, fins el darrer dia d’aquesta legislatura.

Una legislatura que tenia vocació de ser tranquil·la, perquè des de l’equip de govern entenem que la gent ha de poder despreocupar-se de les picabaralles personals que alguns insisteixen en que afectin al funcionament normal de l’ajuntament. 

Portem quatre anys treballant de manera dedicada i intensa en millorar la nostra població, tot atenent l’opinió de les persones que aporten solucions i millores. Col·laborant amb les entitats, però també demanant que ens col·laborin, moltes coses sense elles no serien possibles. Atents per poder atendre totes les demandes que hi ha quan es possible i, sobretot satisfets de representar amb la major educació i respecte a tots els veïns i veïnes de la nostra població.

Els propers anys, seran anys complexos, moments en què l’habilitat de les persones que estiguin al capdavant de l’Ajuntament serà, sens dubte un gran valor afegit. Fer les coses d’una manera o d’una altra acaba condicionant la possibilitat de millorar les nostres places i jardins, els carrers, gaudir o no de nous equipaments, de condicionar els existents i de no perdre el fil d’una etapa que, malgrat les dificultats econòmiques, per Campdevànol ha suposat una millora qualitativa substancial.

Amb la voluntat de compartir un trosset del que he pogut aprendre des de la meva privilegiada posició d’Alcaldessa i com a persona que s’estima el seu poble més enllà del càrrec que ocupo, obro la reflexió davant la contesa electoral que aviat arribarà.

Artícle d’opinió publicat avui al setmanari El Ripollès.Â