El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/olgadomenech
Articles
Comentaris

Osteopatía craneal. Usted y su bebé. L’osteòpata Yves Castaing Haëring ens ofereix un llibre bàsic per introduir-nos al món de l’osteopatia cranial infantil.

Per una banda és un llibre de capçalera per  l’estudiant d’osteopatia que comença a iniciar-se al món cranial i un llibre de consulta per tenir sempre a mà. Hi ha unes explicacions molt clares de les diferents lesions cranials i les seves repercussions a nivell global. 

I per una altra banda, és un llibre molt recomanable per pares interessats en com pot beneficiar l’osteopatia al seu fill o la seva filla. Hi ha unes explicacions molt aclaridores pel que fa referència al concepte d’osteopatia, una breu introducció a la història de la medicina osteopàtica i un petit qüestionari per saber si el seu fill pot ser candidat a un tractament.