La CORI i la Carmen

No acabo d’entendre l’últim moviment polític de la CORI. Presentar la Carmen de Mairena com a número 2 per al 28N… El que al principi a uns quants va semblar una plataforma simpàtica, i fins i tot propera, sembla que estigui perdent una mica el nord. Al menys això és el que he entès de les últimes converses que he mantingut amb reusencs que es consideraven una mica juantxis. De fet, personalment considero que la Carmen va fer bastant el ridícul sortint a la TV fa poc (us deixo l’enllaç)  on no va saber ni dir a quin partit pertanyia. Penso que no va fer-li cap favor a l’Ariel Santamaria. No sé si forma part del personatge o potser que simplement jo no ho entenc. M’ho explica algú?

Quant a Paula Cuenca

Jove reusenca filla d'aragonesos, llicenciada en Medicina amb aspiracions periodístiques, muntanya abans que mar, blau o verd? blau o verd?, ...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.