Vols ser original? Regala en digital

Si la butxaca no està per molts regals, pots intercanviar temps, habilitats, o bé buscar-lo en forma digital. De vegades, el millor regal no es paga amb diners.

En el món 2.0, en el món digital, si vols ser original, la veritat es que aquí ho tens molt senzill.

L’exemple més fashion pot ser el de Colette (la botiga de les tendències del món, a París): el seu calendari d’advent et suggereix, dia a dia, regals hiper-femenins o hiper-high. És probablement, l’exemple més original i sofisticat culturalment parlant, de la red.

Melòman? Regala una subscripció a Spotify i munta una llista de música. Demostra a cop de melodies, el que t’ha suggerit el 2010. Fes recordar estones de grans somriures o només allò que pot entendre el qui ho rep. La comunicació té moltes vessants, no només les de la parla o les del gest. Però el/la melòman high-tech te superat l’Spotify? SSRadioUK

Una paraula clau es tutorial. No serveix fer recerques per internet comencen per “Com funciona…”, “Què es…”, “Què vol dir…”. Hi han molts tutorials, et recomano buscar-los a YouTube, segur que trobes aquell que porta de corcoll al seu destinatari. El de com fer-se el nus de la corbata per en Bere Casillas o el de com es planxa una camisa d’home, poden solucionar la vida de molts i encendre somriures.

Vols que el teus regals 1.0 els acompanyin dedicatòries personals? Nanoediciones ha fet un llarg recull de petits textes. De fet, s’erigeix com la mínima expressió editorial. Texts minúsculs llestos per imprimir en un únic DINA4 i amb instruccions de plegat per donar-li forma de diminut “nanovolumen”.

És mol important netejar la pantalla de l’ordinador, però sabies que cada 30 dies és necessari netejar-la per dins? Moltíssimes persones ignoren aquest fet i tampoc saben com fer-ho. Les empreses fabricants s’aprofiten d’aquest fet per incrementar les seves vendes. Per regalar un neteja-ordinador per dins, n’hi ha prou en fer clic aquí

Però vols gastar-te els calerons i ser el més original? Si es Touch 100% i fa fred necessitarà guants especials: GuantsSmartTouch compatibles amb pantalles tàctils gràcies a fils conductors a l’índex i al polze de cada ma…

Els Gastrovíctim i els Geeks ho tenen fàcil…

Emocions diferents? Pilotar el primer quadricòpter que es pot controlar amb un iPod Touch® o un iPhone® et convenç? I amb realitat augmentada, per acabar-ho d’arrodonir.

Però recordeu que de vegades, per celebrar una Festa, normalment calen complicitats més que una altra cosa…

[youtube]2aDE5GcriHc[/youtube]

PD: Agraïments a @julioEstrela i a @marcotaboas per les seves idees

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General, Tech i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.