Manuel Bustos, alcaldable per Sabadell

Aquest proper dimarts dia 12, al Casal Pere IV de Sabadell a les 19h30, tindrem el plaer de sentir de primera mà les propostes de la Montserrat Capdevila, del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), persona en qui confia l’alcalde en temes econòmics. En tot cas, el perfil sí que el podem fer del Sr. Bustos.

En Manuel Bustos és l’actual alcalde de Sabadell, on treballa per fer una ciutat millor, on puguem fer realitat els somnis personals i col·lectius. No ens oblidem que els somnis, per lluny que estiguin, comencen aquí prop, on nosaltres estiguem, que és el punt en el que iniciem el camí.

El seu primer fracàs va ser intentar conduir un camió, fa molts anys, pensant-se que era com un cotxe, però res més lluny de la realitat. I la seva primera victòria en va ser una de col·lectiva, quan va guanyar el seu primer partit d’handbol. Va ser una emoció intensa, especialment per la immensa alegria de l’equip. El millor de les victòries és que siguin compartides, diu, a la vida poques coses les aconseguim sols sense ningú més.

Molt sincer, considera un gran error haver estat ser sincer amb persones que no t’estimen i que no et responen de la mateixa manera. No podem triar com són els altres, és la causa més gran de la infelicitat, només podem fer passos per canviar-nos a nosaltres mateixos. En la mateixa línia, creu que el millor encert a la vida és l’honestedat, ser honest és per mi un gran valor i crec que és una bona guia per a la vida. De fet, valor com aquests, units a la rigorositat i el compromís, és el que l’ha inspirat de Felipe González, un dels seus grans referents polítics.

Matiner, el seu millor moment del dia és quan es lleva, perquè amb un nou dia per endavant, el dipòsit de l’energia és ben ple. Sempre mira endavant, però si tornés enrera, viatjaria més. Conèixer altres llocs i altres cultures et dóna un visió molt diferent de la nostra realitat quotidiana. Quan viatges aprens molt dels altres i, alhora, de tu mateix. És també un dels problemes del país, el veure poc món per enriquir-nos personalment.

Amb la sensació de pau i relax que li proporciona contemplar el mar, el seu lloc favorit per a escapar-se, somia amb La Vida. Assegura amb raó que qualsevol moment de la vida pot ser màgic i especial, només cal que siguem capaços de gaudir-los. I tant!

Força i sort!

Diego Bartolomé – Xarxa Onion

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.