Street Marketing

Les accions de comunicació on line, cada dia prenen un paper més rellevant, tot i així les accions off line, en un entorn de modernitat líquida (Bauman, Z), les relacions amb el client i el contacte directe personalitzat són cada dia més necessaris.

Un model d’accions de comunicació factible per tot negoci , des del més gran al més petit, son les accions d’Street màrqueting:
Una acció de street marketing o màrqueting de carrer pot ser des d’una obra teatral al carrer imprevista, on els vianants també se’ls faci participar, una desfilada de models per davant de la nostra botiga de roba, la decoració de llocs insòlits amb el nostre producte del negoci de parament de llar, la ubicació de targetes dels nostres serveis en llocs com faroles, bancs, el terra…
En definitiva les accions de street van orientades a captar l’atenció del vianant i generar notorietat del nostre negoci, una manera de comunicació fresca i sobretot poc costosa, ja que la principal despesa és en imaginació i creativitat.

Quant a Alexandra Masó

Alexandra Masó Llorente, 33 anys. Politòloga , investigadora de Mercats i tècnica en participació ciutadana. Estratega de mercats
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.