Els moments difícils son els més fàcils per créixer

Parlant amb la Magda Tolosa, co propietària de la Pastisseria Trias, lloc d’on sortí posteriorment la fàbrica Trias de les galetes, m’explicava com van fer-ho per aconseguir obrir la fàbrica i imposar les galetes Trias a arreu del món.

Curiosament l’actual fàbrica Trias,  s’inaugurà el 1979, i allà es traslladà la producció el mateix any. Dic curiosament perquè, tot i no haver-ho viscut, els finals dels 70 van representar uns anys de profunda depressió econòmica en tot l’estat espanyol. El ritme diari venia marcat per l’estancament de l’activitat productiva, augments de l’atur, forts nivells d’inflació (pròxim al 20%) i caiguda del PIB.

I és que, aquest és un exemple més de l’afirmació que ja a la facultat vaig aprendre i m’agrada recordar sovint; els entorns difícils son aquells que generen major potencial i tan sols aquells que davant la penúria sàpiguen guanyar la partida a la por, sobresortiran en el futur.

Quant a Alexandra Masó

Alexandra Masó Llorente, 33 anys. Politòloga , investigadora de Mercats i tècnica en participació ciutadana. Estratega de mercats
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.