El perquè d’aquest nom

A molts de vosaltres us pot sorprendre el fet de què hagi volgut anomenar “Barra lliure” un bloc que preferentment parlarà d’economia. Potser fins i tot algú al veure el nom haurà pensat de què potser es tracta d’un bloc sobre oci nocturn. La tria no ha estat casual. Als economistes ens agrada molt parlar de la “barra lliure”, tot i que en negatiu. Per a nosaltres res hauria de ser de franc, perquè creiem que tot té un cost, i que aquest ha de ser visualitzat (ara suposo que enteneu perquè ens tenen tanta mania).

Espero poder anar escrivint amb una certa regularitat sobre temes econòmics o temes on l’economia és present. No vull demostrar els meus suposats coneixements en economia ni impartir classes magistrals. Tot el contrari: vull parlar-ne des d’una visió personal, centrant-me més en el preanàlisi i en la formulació d’hipòtesis que espero discutir amb tots vosaltres. Algun dia, però, em vull permetre alguna llicència, com difondre informació que us pot ser útil i que amb la sobreabundància actual d’informes i de dades acaba passant totalment desapercebuda.

I ara sí… hola món!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.