Anella 3.0

Des de fa uns dies és operativa la nova pàgina web de l’Anella, un espai de difusió i compartició de coneixement promogut per Acc10 que ja fa uns anys que funciona. Els canvis no només han estat merament cosmètics sinó també conceptuals, amb la intenció d’ordenar la informació no només per categories funcionals sinó també i de manera simultània per àmbits temàtics. El resultat és un espai  on la navegació és bastant còmoda i on és fàcil de trobar allò que es cerca. Per exemple, he intentat localitzar un informe en el qual mesos enrere vaig participar i l’he pogut aconseguir amb un parell de clics.

Al ser promoguda per Acc1ó, els continguts tracten sobre temes d’internacionalització o innovació empresarial (les dues grans àrees que ocupa l’agència). Penso que en un futur això es podria obrir a més àrees relacionades amb el desenvolupament empresarial i que agrupés tot el coneixement que es va generant dins del conjunt  d’actors que treballen aquests temes. Actualment hi ha molt coneixement, però està molt dispers i rarament se n’arriba a fer ús.  De fet, deixeu-me ser una mica agosarat i suggeriria a les altes esferes de la Generalitat que a partir del “model anella” l’implementessin en altres àmbits de l’administració, com pot ser l’educació o les infraestructures, aprofitant l’experiència acumulada.

Aquesta entrada ha esta publicada en innovació, web 2.0. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.