Avui inaugura el primer viver privat d’emprenedoria a Girona

Fa uns mesos que l’Alex Barceló (emprenedor i director a Solventa6 SLP) i el seu equip treballa intensament per definir el que avui ja és una realitat, el Viver d’Emprenedoria La Maret. Situats al C/ Sant Roc 2, de Salt, ben al costat de la ciutat de Girona, de l’Espai Gironès, de l’autopista AP7 i l’aeroport.

Avui a les 18.30h s’inaugura el viver, amb més de 40 persones confirmades, entre elles persones emprenedores, els promotors privats del projecte i col·laboradors que hi aporten recursos i/o coneixement expert en emprenedoria, gestió d’empreses, noves tecnologies, màrqueting i comunicació. Destaca un aspecte: els projectes que treballaran dins del viver disposaran d’assessorament personalitzat per part de Fundació Plataforma Educativa, en un àrea d’alt valor afegit com és la Responsabilitat Social Corporativa, un interessant camí per generar un valor tangible per la societat.

La inauguració comptarà també amb la participació de la Iolanda Pineda (Alcadesa de Salt) i l’equip de la Oficina de Promoció Econòmica (OPE Salt).

Com a director del viver us convido a la participar-hi, serà un entorn obert i molt agradable per compartir experiències, idees i potencials acords.

Podeu confirmar assistència a: [email protected]

T’hi esperem!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Emprenedoria i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.