Els polítics i la vergonya aliena

Convergència carrega contra el tripartit pels informes … el tripartit carrega contra Convergència per les donacions de l’Orfeó a la Fundació Trias Fargas … i uns i altres es reclamen mútuament un comportament ètic.

Tots plegats fan fàstic i provoquen vergonya aliena.

Que no ho veuen que el realment honorable és denunciar els comportaments immorals (per ajustats a dret que siguin) que pateixen a casa seva, abans de exigir honradesa als altres?

Abans de res que es concentrin en fer neteja a la seva pròpia casa, que denunciïn les conductes poc ètiques i fotin fora als impresentables i als de moral distreta. Llavors, un cop ben nets de culpa, si hi ha motiu, que passin el cotó per cal veí.

Es diu que “la dona del cèsar a més de ser honesta ha de semblar-ho”. Sí, que ho sembli… però sobretot que ho sigui! I ells, els polítics, d’honestos, només els interessa semblar-ho, i a més ho fan fatal.