Els reis portaran carbó a Facebook

Greenpeace Internacional ha engegat una campanya per aconseguir que Facebook deixi de fer servir l’energia provinent del carbó i comenci a utilitzar energies renovables.

Segons les seves estimacions, Facebook farà servir el 2020 tanta energia com França, Alemanya, Canadà i Brasil junts: 1.963.000.000.000 kilowats hora. Si tota aquesta energia vingués de fonts netes, cap problema. Però vinguent d’energia que contamina per generar-se l’impacte en el canvi climàtic serà molt important.

Per movilitzar a la població, els de Greenpeace han creat aquest divertit video on una nena explica com va nèixer Facebook, com va créixer i per què necessita tanta energia per a funcionar. Després de veure’l et pots sumar a la seva petició aquí.


Quant a Míriam Algueró Josa

Experta en comunicació on-line i apassionada de la sostenibilitat i la RSC visc a cavall entre la ciutat i la montanya procurant fer que aquest món sigui, cada dia, una mica més colaboratiu.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Medi Ambient i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.