Sant Jordi 2.0

Diuen que aquesta vegada ens tocarà agafar el paraigües. Ben segur que tot i així Sant Jordi acabarà essent, com sempre, una de les festes més boniques i florides de tot l’any.

Als que som afeccionats a la lectura ens agrada endinsar-nos en mons de ficció i recòrrer les idees traçades pels autors d’assaig. Però més enllà d’aquest acte individual, el plaer de llegir ens porta també a compartir recomanacions i comentaris.

LletrA ha endegat per aquest Sant Jordi una nova edició del seu #jollegeixo, una iniciativa que es duu a terme a Twitter, i que en aquesta ocasió consisteix a explicar quin és el nostre llibre de Sant Jordi: quin recomanem, quin regalarem, quin esperem… una bona ocasió per compartir els nostres gustos i per recollir idees si no estem gaire inspirats!

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Literatura, Twitter. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.