Exercici lingüístic-econòmic: el podcast de la retallada, pel primer ministre britànic

Almenys, el primer ministre David Cameron dóna explicacions i les enregistra, que és una manera de ficar la mà a la galleda d’aigua per demostrar que no crema: si menteix, no podrà dir que li han pres la paraula i l’han torçuda.

“Sé que els anuncis d’aquesta setmana sobre la despesa pública afectarà a moltes persones. Algunes ajudes socials s’han reduït o congelat. Tots els serveis públics han d’estalviar. No subestime la dificultat d’aconseguir-ho ni de les conseqüències. Però fem el que fem perquè és el que cal fer -allò correcte per la nostra economia i pel nostre país”, diu Cameron.

El segon àudioblog que us ofereix aquest blog és manllevat del líder conservador i de la coalició de govern al Regne Unit, i el podeu trobar ací:

* Per practicar la comprensió auditiva de l’anglès, podeu escoltar-lo al mateix temps que llegiu la transcripció original ací, i per mirar-vos una traducció automàtica al català, cliqueu ací.

Feu els vostres comentaris ací al blog, o a la pàgina de Facebook del blog, que trobareu ací, i que la conversa continue!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Caixa o Faixa i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.