El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/carlesgorini
Articles
Comentaris

Un estrep un pèl alt

Fa uns dies una unitat de rodalies CIVIA, en viatge de prova, es va aturar a Girona. Com es pot veure en la fotografia que acompanya el text, l’estrep de la porta d’accés està situat a gairebé un metre de distància de l’andana, la qual cosa provoca que aquests trens no puguin prestar servei comercial en estacions que encara compten amb andanes baixes, com és el cas d’aquesta.

La futura estaciĂł soterrada resoldrĂ  aquest inconvenient. Ara bĂ©, fins que no arribi el moment en què el nou establiment es posi en funcionament, que no se sap ben bĂ© quan arribarĂ , podem estar gairebĂ© segurs que no hi haurĂ  trens d’aquesta mena portant i recollint viatgers. És a dir, que no hi haurĂ  rodalies a Girona en uns quants anys. CaldrĂ  esperar (això si no Ă©s que algĂş decideix recrĂ©ixer les andanes d’una estaciĂł que, com el viaducte, ha d’anar a terra…).